Τα καλύτερα λογισμικά σας που προσφέρουν το συνεργάτη!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταλογισμικό σχεδίασης γραφικών Adobe

Ο αγγλικός υπέρ το 2020 πλίθας ακροβατών κώδικας ενεργοποίησης PC σε απευθείας σύνδεση μεταφορτώνει τη σύνδεση

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Minko (HK) Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Minko (HK) Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Έξοχος! Après plusieurs années de coopération, meilleure qualité de produit Λα fourni nous avons. Réfléchi également très υπηρεσιών LE après-vente est.

—— Amy

Παράθυρα 10, gran calidad, EN línea Compre nueva activación. Satisfecho Muy

—— Jessica

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 cOem 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Kevin

Εύχρηστος, εργασίες όπως αναμενόταν. Το βούλωμα στο λιμένα USB3 μέσα 15 λεπτά όλα έτρεχε. Αυτό έγινε σε έναν πρόσφατα εγκατεστημένο σκληρό δίσκο.

—— Jay

Λειτουργεί τέλεια μέχρι στιγμής. Θα κάνει μεγάλες επιχειρήσεις με σας.

—— Bruce

Όταν άρχισα το PC μου χρησιμοποιώντας το USB, λειτουργούσε κατάλληλα, και εγκατέστησα τα παράθυρα χωρίς τα προβλήματα!

—— Trinh

Απλός στην οργάνωση, εγχώρια έκδοση είναι ικανοποιητικός για τους περισσότερους χρήστες. Έρχεται σε μια συμπαθητική κίνηση λάμψης USB 3,0, η οποία εάν θέλετε μπορεί να σκουπίσει και χρήση για την αποθήκευση.

—— Gabe

Ο αγγλικός υπέρ το 2020 πλίθας ακροβατών κώδικας ενεργοποίησης PC σε απευθείας σύνδεση μεταφορτώνει τη σύνδεση

English Adobe Acrobat Pro 2020 PC Online Activation Code Download Link
English Adobe Acrobat Pro 2020 PC Online Activation Code Download Link English Adobe Acrobat Pro 2020 PC Online Activation Code Download Link

Μεγάλες Εικόνας :  Ο αγγλικός υπέρ το 2020 πλίθας ακροβατών κώδικας ενεργοποίησης PC σε απευθείας σύνδεση μεταφορτώνει τη σύνδεση Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιρλανδία
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certified
Αριθμό μοντέλου: Ακροβάτης υπέρ το 2020 πλίθας
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 κομμάτια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Λιανικό κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram,
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτια/εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κατασκευαστής: Πλίθα διάστημα σκληρών δίσκων: 4.5GB
Γλώσσα: Αγγλικά MEDIA: μεταφορτώστε
Επεξεργαστής: 1.5GHz ή γρηγορότερα Ψήφισμα οθόνης: 1024x768

Η αγγλική υπέρ το 2020 πλίθας ακροβατών ενεργοποίηση κώδικα PC σε απευθείας σύνδεση μεταφορτώνει τη σύνδεση

 

Ακροβάτης υπέρ το 2020 πλίθας

 

Να είστε παραγωγικότερος και οργανωμένος. Ο ακροβάτης υπέρ το 2020 πλίθας παραδίδει τα εργαλεία που πρέπει να δημιουργήσετε, να εκδώσετε, να γεμίσετε, να υπογράψετε, και να προστατεύσετε τα έγγραφα PDF. Γρήγορα μετατρέψτε τα έγγραφα σε PDF από τα Windows και το Maccl*os. Μετατρέψτε τα έγγραφα εγγράφου σε editable PDFs. Και διαχειριστείτε όλα τα αρχεία PDF σας από τη συγκεντρωμένη εγχώρια άποψη.

 

Αυτό που είναι νέο στον ακροβάτη το 2020

 

Νέα εγχώρια άποψη
Ακροβάτης υπέρ και τυποποιημένος

Η νέα εγχώρια άποψη σας βοηθά να μείνετε οργανωμένους και παραγωγικούς - είναι μια ενιαία θέση για σας για να οργανώσει, να διαχειριστεί, και αναζήτηση όλου του PDFs σας.

Τα πρόσφατα αρχεία απαριθμούν: Επιδεικνύει τα πρόσφατα αρχεία σας που ανοίγουν για την εξέταση από τον υπολογιστή σας, την αποθήκευση σύννεφων εγγράφων, ή την αποθήκευση τρίτων όπως OneDrive, Dropbox, το παράθυρο, και SharePoint.
Συνιστώμενα εργαλεία: Οι βοήθειες που ανακαλύπτετε τα τοπ εργαλεία ακροβατών όπως Edit PDF, δημιουργούν PDF, συνδυάζουν PDFs, και περισσότεροι.
Κιβώτιο αναζήτησης: Σας αφήνει να ψάξετε όλα τα αρχεία σύννεφων εγγράφων σας και τα αρχεία που στέλνονται ή λαμβανόμενα για την εξέταση, την αναθεώρηση, ή την υπογραφή.
Πλακάκι πλαισίου: Οι βοήθειες εσείς λαμβάνουν μέτρα σχετικά με τα αρχεία πέρα από όλη την εγχώρια άποψη με τις συμφραστικά εξαρτώμενες επιλογές, και ελέγχουν τη θέση των συμμετεχόντων και την ιστορία των δραστηριοτήτων για τα κοινά έγγραφα.

 

 

MIP-προστατευμένο την άποψη PDFs στον ακροβάτη 2020 και τον αναγνώστη 2020
Ακροβάτης υπέρ και τυποποιημένος

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ακροβάτη το 2020 πλίθας και το Acrobat Reader 2020 παράθυρα και εφαρμογές υπολογιστών γραφείου της Mac να ανοιχτούν τα αρχεία που προστατεύονται με τις λύσεις MIP (προστασία πληροφοριών της Microsoft) συμπεριλαμβανομένης της κυανής προστασίας πληροφοριών (AIP) και της προστασίας πληροφοριών χρησιμοποιώντας το γραφείο 365.

Ο ακροβάτης το 2020 και το Acrobat Reader το 2020 αυτόματος-ανιχνεύουν ένα MIP-προστατευμένο αρχείο και τις υπαγορεύσεις εσείς για να μεταφορτώσουν την αντίστοιχη σύνδεση από τη σύνδεση μεταφορτώνουν τη σελίδα. Μόλις μεταφορτώσετε και εγκαταστήσετε τη σύνδεση, τα προστατευμένα αρχεία ανοικτά όπως οποιοδήποτε άλλοδήποτε PDF στον ακροβάτη ή τον αναγνώστη.

 

OCR-miha'nima οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων τρεξίματος στα ανιχνευμένα έγγραφα με το ζωντανό κείμενο
Ακροβάτης υπέρ και τυποποιημένος

Με τον ακροβάτη το 2020, μπορείτε να τρέξετε το OCR-miha'nima οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων σε ένα ανιχνευμένο PDF που περιέχει τις εικόνες με το ζωντανό κείμενο σε τους.

1. Ανοίξτε το ανιχνευμένο PDF στον ακροβάτη το 2020.

2. Πηγαίνετε στα εργαλεία > ενισχύει την ανίχνευση > αναγνωρίσιμο κείμενο > σε αυτό το αρχείο.

3. Χτυπήστε τις τοποθετήσεις στη ράβδο εργαλείων. Το Recognize πλαίσιο διαλόγου κειμένων επιδεικνύεται.

4. Στον εξελισσόμενο κατάλογο παραγωγής, επιλέξτε την εξερευνήσιμη εικόνα ή την εξερευνήσιμη εικόνα (ακριβή) και χτυπήστε ΕΝΤΆΞΕΙ.

5. Χτυπήστε αναγνωρίζει το κείμενο στη ράβδο εργαλείων.

 

Πριν από την πτήση αυξήσεις και επικύρωση PDF/UA σε πριν από την πτήση
Υπέρ μόνο χαρακτηριστικό γνώρισμα ακροβατών

Πριν από την πτήση βιβλιοθήκες: Τα πριν από την πτήση σχεδιαγράμματα, Fixups, και οι έλεγχοι τώρα καλά οργανώνονται στις βιβλιοθήκες.
Πριν από την πτήση μεταβλητές: Οι μεταβλητές επιτρέπουν σε σας για να ρυθμίσουν δυναμικά τα σχεδιαγράμματα, τους ελέγχους, και Fixups όταν εφαρμόζονται. Οι μεταβλητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την έκδοση των σχεδιαγραμμάτων, των ελέγχων, ή Fixups οπουδήποτε το πορτοκαλί τρίγωνο παρουσιάζει. Είναι επίσης δυνατό στο φίλτρο για την ύπαρξη αντιτίθεται τις μεταβλητές.
Πριν από την πτήση υποστηρίξεις η νέα προδιαγραφή 2015 ομάδας εργασίας της Γάνδης PDF: Οι νέες προδιαγραφές GWG είναι βασισμένες ουδέτερες RGB ροές της δουλειάς pdf/x-4, και στις εγγενείς διαφάνειας καθώς επίσης και μέσων υποστήριξης.
PDF/UA επικύρωση σε πριν από την πτήση: Πριν από την πτήση τώρα το καθιστά πιθανό να καθορίσει τα κοινά προβλήματα δυνατότητας πρόσβασης και να επικυρώσει ενάντια στο διεθνές πρότυπο για την καθολική δυνατότητα πρόσβασης PDF/UA.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

  Να είστε παραγωγικότερος και οργανωμένος. Ο ακροβάτης υπέρ το 2020 πλίθας παραδίδει τα εργαλεία που πρέπει να δημιουργήσετε, να εκδώσετε, να γεμίσετε, να υπογράψετε, και να προστατεύσετε τα έγγραφα PDF. Γρήγορα μετατρέψτε τα έγγραφα σε PDF από τα Windows και το Maccl*os. Μετατρέψτε τα έγγραφα εγγράφου σε editable PDFs. Και διαχειριστείτε όλα τα αρχεία PDF σας από τη συγκεντρωμένη εγχώρια άποψη.
  Δημιουργήστε PDFs από τα Windows και το Maccl*os - γρήγορα και σοβαρά μετατρέπει τα έγγραφα σε πρότυπο-υποχωρητικό PDFs από τα Windows και το Maccl*os.
Εξαγωγή PDFs στο Microsoft Office 365 σχήματα - μετατρέψτε PDFs στο Word, το Excel, ή τα σχήματα του PowerPoint συντηρώντας τις πηγές, τη μορφοποίηση, και τα σχεδιαγράμματα.
Ενισχύστε τη δυνατότητα πρόσβασης - εκμεταλλευτείτε τα διαισθητικές χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις ροές της δουλειάς δυνατότητας πρόσβασης για να το καταστήσετε ευκολότερο για τους ανθρώπους ανάπηρους για να χρησιμοποιήσει τα έγγραφα και τις μορφές PDF με ή χωρίς τη βοήθεια του assistive λογισμικού και των συσκευών τεχνολογίας.
  Διαχειριστείτε όλη την εργασία σας από μια θέση - οργανώστε, διαχειριστείτε, και ψάξτε όλο το PDFs σας από τη συγκεντρωμένη εγχώρια άποψη.
  Δημιουργήστε διαλογικό PDFs - προσθέστε το βίντεο, τον ήχο, και το διαλογικό περιεχόμενο για να μετασχηματίσετε το PDFs σας στην εμπειρία δέσμευσης.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Προσαρμόστε τα εργαλεία σας - η παραμονή που οργανώνεται με την προσαρμογή χρώματος των εργαλείων αφθονίας & σημαδιών όπως Add το κείμενο, προσθέτει Checkmark, και το σημάδι.
  Ανοικτά αρχεία προστασίας πληροφοριών της Microsoft (MIP) - ακροβάτης 2020 πλίθας χρήσης στα ανοικτά αρχεία που προστατεύονται με τις λύσεις προστασίας πληροφοριών της Microsoft.
  Εκδώστε τα ανιχνευμένα έγγραφα - οργανωμένη οπτική αναγνώριση χαρακτήρα (OCR-miha'nima οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων) στα ανιχνευμένα έγγραφα εγγράφου για να τα μετατρέψετε σε editable PDFs.
Εύκολα συγκρίνετε τα αρχεία - συγκρίνετε δύο εκδόσεις ενός PDF χρησιμοποιώντας μια εύκολος--ανίχνευση οδηγεί περίληψη για να δει γρήγορα τι αλλάζουν.
  Η εργασία με Dropbox, το παράθυρο, και OneDrive - πρόσβαση, εκδίδει, και αποθηκεύει τα αρχεία Dropbox, το παράθυρο, ή τον απολογισμό της Microsoft σας OneDrive λειτουργώντας στον ακροβάτη υπέρ το 2020.
  Προετοιμάστε PDFs για την υψηλής ποιότητας εκτύπωση - πριν από την πτήση βιβλιοθήκες χρήσης για να πάρετε τα προσαρμοσμένα σύνολα σχεδιαγραμμάτων, ελέγχων, και διορθώσεων.
  Διαγράψτε τη ευαίσθητη πληροφορία - βρείτε και ξεφορτωθείτε το κείμενο, τις εικόνες, ή ακόμα και τα μεταδεδομένα μόνιμα με τα εύχρηστα εργαλεία σύνταξης.

 

 

 

Ο αγγλικός υπέρ το 2020 πλίθας ακροβατών κώδικας ενεργοποίησης PC σε απευθείας σύνδεση μεταφορτώνει τη σύνδεση 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Minko (HK) Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kitty

Τηλ.:: +8613539872669

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς