Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Minko Software Service Co. LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Minko Software Service Co. LTD
We are a very strong enterprise. How strong is it? I won't introduce it here. FeeWe are a very strong enter
Company Details

Main Market:

Σε όλο τον κόσμο

Business Type:

Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Εξαγωγέας

Brands:

OEM

Αριθ. των υπαλλήλων::

25~50

Ετήσια πωλήσεις::

2000000-3000000

Έτος που καθιερώνεται::

2011

PC εξαγωγής::

90% - 100%

Introduction

Co. ΕΠΕ, μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, εστίαση υπηρεσίας λογισμικού Minko στην ανάπτυξη του ειδικού συστήματος λογισμικού,

όπως και τις εφαρμογές τεχνολογίας στις διάφορες βιομηχανίες. Το Minko στοχεύει να παρέχει το επαγγελματικό υλικό

και λύσεις λογισμικού για να υποστηρίξει ή να συνεργαστεί με τα προγράμματα των πελατών μας, όπως επιτυχής για τα winodws, το γραφείο, τον κεντρικό υπολογιστή και την πλίθα. Έχουμε τη συνεργασία με πολλές σφαιρικές επιχειρήσεις. Εκτός από αυτόν, Minko είναι επίσης λογισμικό manufactory.

 

- Ε&Α για το λογισμικό και τη λύση λογισμικού

 

- Νόμος ως λογισμικό και υλικό βιομηχανίας πρακτόρων

Service

Σειρά λογισμικού: Παράθυρα 7, παράθυρα 8,1, παράθυρα 10, παράθυρα 11, κεντρικός υπολογιστής 2022, γραφείο 2016, γραφείο 2019, γραφείο 2021 παραθύρων,

COem λογισμικού: Προσαρμόζοντας γλώσσα λογισμικού, προσαρμόζοντας αυτοκόλλητη ετικέττα COA, προσαρμόζοντας αρχική θέση, πρόγραμμα συστημάτων, κ.λπ.

History

Από το 2011, η τεχνολογία Minko (HK) έχει δεσμευθεί στην παροχή των καλύτερων ποιοτικών προϊόντων και των λύσεων υπηρεσιών για να βοηθήσει τους πελάτες μας να διαχειριστούν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους γρήγορα. Η φιλοδοξία μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρούν τους νέους τρόπους να επαναπροσδιοριστεί η επιχείρησή τους με την παροχή της πιό χρήσιμης λύσης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σήμερα επιχείρηση Minko στην οποία λογισμικό εκμετάλλευσης και ευφυής έρευνα υλικού, ανάπτυξη, και πώληση σε όλο τον κόσμο. Απολαμβάνει μια πολύ καλή φήμη στον κόσμο για την τιμιότητά του.

 

 

Our Team

Ενθαρρύνουμε τις καλές σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων μας για να προωθήσουμε το εμπόριο των ιδεών και να ενθαρρύνουμε ένα συνεργάσιμο πνεύμα. Συνεργαζόμαστε επίσης με τους πελάτες μας για να κάνουμε μια συμμαχία που είναι μεγαλύτερη από το ποσό των μερών της.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λογισμικό παραθύρων της Microsoft Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.