Σπίτι >

Minko Software Service Co. LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Γύρος εργοστασίων
Περίπου εμείς
μας ελάτε σε επαφή με
Minko Software Service Co. LTD
Minko Software Service Co. LTD
Minko Software Service Co. LTD
Minko Software Service Co. LTD
Minko Software Service Co. LTD
Production Line
Παρέχουμε όλα τα προϊόντα λογισμικού της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7, Windows 8,1, Windows 10, Office 2013, Office 2016, Windows Server 2012 και Windows Server 2016. Ειδικά τα παράθυρα 10 pro OEM box, τα Windows 10 home OEM, windows 10 home usb λιανική συσκευασία. Υπάρχουν αγγλικά, γαλλικά , κορεάτικα, ισπανικά, γερμανικά, ιαπωνικά και ιταλικά για τα παράθυρα 10 pro box OEM.More έκδοση μπορεί να προσαρμοστεί.

Τα κλειδιά προϊόντων των Windows είναι 100% ολοκαίνουργια και ενεργοποιούνται online με εγγύηση χρόνου ζωής.

OEM/ODM

Το Minko έχει την υπηρεσία cOem:

 

1.SOFTWARE ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΓΛΩΣΣΙΚΟΥ COEM.

 

«Η μεγαλύτερη μέρος της έκδοσης λογισμικού είναι στα αγγλικά, μέρος τους έχει τη ρωσική, γαλλική εκδοχή στο απόθεμα, αλλά έχουμε τέτοιων

το πλεονέκτημα για να κάνει την ακριβή γλώσσα που 100% ταιριάζουν με την αγορά σας, αυτό είναι προσαρμοσμένη υπηρεσία εδώ, με MOQ 1000pcs, και Stamper DVD αρχική έκδοση, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο γλωσσικό λογισμικό στη βάση 30 ημερών εργασίας του moq μας. η ακριβής λειτουργία παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερη να έρθει σε επαφή με. σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας».

 

2.COA ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ cOem αυτοκόλλητων ετικεττών.

 

«Γενικά, προσφέρουμε στο cOem τη βασική αυτοκόλλητη ετικέττα με την αρχική βασική εγγύηση ενεργοποίησης 100%, αλλά εάν οι πελάτες έχουν την ειδική απαίτηση για το ραβδί COA, μπορούμε να προσφέρουμε τη σχετική ΒΑΣΙΚΉ υπηρεσία εκτύπωσης, όπως η απαίτηση εμπορικών σημάτων: Η DELL, το HP, LENOVO, κ.λπ., και το χρώμα των επιλογών αυτοκόλλητων ετικεττών επίσης επιλέγονται από την πλευρά πελατών, τυπώνουμε το βασικό κώδικα στην αυτοκόλλητη ετικέττα με τον επαγγελματικό εκτυπωτή και αυτός μπορεί να πραγματοποιήσει την καλύτερη ποιότητα των αυτοκόλλητων ετικεττών COA»

R&D

Το Minko έχει δοκιμάσει το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης. Όλα τα προϊόντα έχουν τη διάρκεια ζωής που χρησιμοποιεί την εγγύηση.

 

Μόλις έχετε οποιαδήποτε προβλήματα στο προϊόν, θα προσφέρουμε τη μεγάλη υποστήριξη για σας δεδομένου ότι έχουμε την ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λογισμικό παραθύρων της Microsoft Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.