Σπίτι > Προϊόντα > λογισμικό σχεδίασης γραφικών Adobe >
Εμπορικό ασφάλιστρο Ιστού σχεδίου του Creative Suite CS6 πλίθας έκδοσης για τα παράθυρα αγγλικά

Εμπορικό ασφάλιστρο Ιστού σχεδίου του Creative Suite CS6 πλίθας έκδοσης για τα παράθυρα αγγλικά

Τόπος καταγωγής:

Ιρλανδία

Μάρκα:

Microsoft

Πιστοποίηση:

Microsoft Certified

Αριθμό μοντέλου:

Ασφάλιστρο Ιστού σχεδίου πλίθας CS6

μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Ενεργοποίηση:
on-line
Τύπος επεξεργαστών:
Athlon 64, Pentium 4
Γλώσσα:
αγγλικά
Συμβατότητα:
PC
Σκληρού λ. διαστήματος Drive:
11 ΜΒ
RAM:
2GB
Περιγραφή προϊόντων

Εμπορικό ασφάλιστρο Ιστού σχεδίου του Creative Suite CS6 πλίθας έκδοσης για τα παράθυρα αγγλικά

 

Αυτό που είναι νέο σε CS6 για τους επαγγελματίες σχεδίου

Η πλίθα Creative Suite 6 λογισμικό ασφαλίστρου σχεδίου & Ιστού σας αφήνει να σχεδιάσετε αποτελεσματικά για την τυπωμένη ύλη και τα πιό πρόσφατα ψηφιακά μέσα. Η εργασία για τα σύνθετα αρχεία με την ταχύτητα φωτισμού με τις εξηντατετράμπιτες εγγενείς εκδόσεις της πλίθας Photoshop επεκτάθηκε και εικονογράφος. Παράγετε τις δημοσιεύσεις για το iPad και άλλες συσκευές ταμπλετών στην πλίθα InDesign. Χτίστε τους ιστοχώρους HTML5/CSS3 με τα προσαρμοστικά σχεδιαγράμματα στην πλίθα Dreamweaver.

Η έκδοση σημαντικής εικόνας στην πλίθα Photoshop επεκτείνω-παραδίδει τα ευδιάκριτα αποτελέσματα με το βιομηχανικά τυποποιημένο στην ψηφιακή απεικόνιση. Απολαύστε της δημιουργικής ελευθερίας και του ακριβούς ελέγχου πότε που καθαρίζουν και που τις εικόνες, που εφαρμόζουν τα καλλιτεχνικά αποτελέσματα, και που χρωματίζουν με τα ευπροσάρμοστα εργαλεία βουρτσών. Η τηλεοπτική έκδοση σε Photoshop επεκτείνω-εκδίδει το βίντεο που περιλαμβάνει στα ψηφιακά προγράμματα έκδοσής σας. Γρήγορα συνδυάστε τους συνδετήρες και τους αποστακτήρες χρησιμοποιώντας τις μεταβάσεις, τον ήχο, και τα αποτελέσματα όπως το τηγάνι και το ζουμ.

Η διακριτική διανυσματική γραφική παράσταση στην πλίθα εικονογράφος-δημιουργεί το διανυσματικό έργο τέχνης κορυφαίας ποιότητας για οποιοδήποτε πρόγραμμα, από τα λογότυπα στις απεικονίσεις για τη διαφήμιση, τη συσκευασία, το σύστημα σηματοδότησης, και περισσότερους. Χρησιμοποιήστε τα ακριβή εργαλεία σχεδίων και τις εκφραστικές φυσικές βούρτσες για να δημιουργήσετε τη γραφική παράσταση που παίρνουν παρατηρημένα.

Το επαγγελματικό σχεδιάγραμμα σελίδων στην πλίθα inDesign-βάζει σχεδιαγράμματα έξω, πριν από την πτήση, και σελίδων προϊόντων ζαλίζοντας με το διαισθητικό λογισμικό σχεδίου που προσφέρει τον ακριβή έλεγχο της τυπογραφίας και τα ενσωματωμένα εργαλεία για τα δημιουργικά αποτελέσματα.

Δημοσιεύσεις ταμπλετών σε inDesign-χρήση InDesign για να δημιουργήσει τις μέσο-πλούσιες δημοσιεύσεις για το iPad και άλλες συσκευές ταμπλετών. Προσθέστε τα διαλογικά στοιχεία όπως το τηγάνι και μεγεθύνετε, επιδείξεις φωτογραφικών διαφανειών, ήχος, και βίντεο. Φορτώστε στην πλίθα την ψηφιακή ακολουθία έκδοσης για τη διανομή.

 

Οι παγκόσμιας ποιότητας ιστοχώροι και οι εφαρμογές στο dreamweaver-σχέδιο, αναπτύσσουν, και διατηρούν τους ιστοχώρους και τις εφαρμογές HTML5/CSS3. Χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένες πρότυπα και την εργασία σχεδίου οπτικά ή άμεσα στον κώδικα. Χτίστε τις περιοχές ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς κωδικοποίηση οπίσθιου μέρους μέσω της ολοκλήρωσης με τον επιχειρησιακό καταλύτη πλίθας.

 

Σχέδιο τυποποιημένο Specs πλίθας:

 

  Intel Pentium 4 ή AMD Athlon 64 επεξεργαστής
  Microsoft Windows XP με το Service Pack 3 ή παράθυρα 7 με το Service Pack 1
  2 ΜΒ του RAM (3 ΜΒ που συστήνονται) για τριανταδυάμπιτο 2 ΜΒ του RAM (8 ΜΒ που συστήνονται) για εξηντατετράμπιτο
  11 ΜΒ του διαθέσιμου διαστήματος σκληρών δίσκων για την εγκατάσταση πρόσθετος ελεύθερου χώρου που απαιτείται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (δεν μπορεί να εγκαταστήσει στις μετακινούμενες συσκευές αποθήκευσης λάμψης)
Ελάχιστες προδιαγραφές συστημάτων επίδειξη 1280 X 800 (1280 X 1024 συστημένος) με δεκαεξάμπιτο χρώμα και 512 ΜΒ VRAM
  OpenGL 2,0 ικανό σύστημα
  Κίνηση dvd-ROM συμβατή με το διπλός-στρώμα DVDs
  Φορέας 10 λάμψης πλίθας λογισμικό που απαιτείται για να εξαγάγει τα αρχεία SWF
Αυτό το λογισμικό δεν θα λειτουργήσει χωρίς ενεργοποίηση. Η ευρυζωνικές σύνδεση στο Διαδίκτυο και η εγγραφή απαιτούνται για την ενεργοποίηση λογισμικού, την επικύρωση των συνδρομών, και την πρόσβαση στα υπηρεσία online.
  Η τηλεφωνική ενεργοποίηση δεν είναι διαθέσιμη.

 

Εμπορικό ασφάλιστρο Ιστού σχεδίου του Creative Suite CS6 πλίθας έκδοσης για τα παράθυρα αγγλικά 0

Εμπορικό ασφάλιστρο Ιστού σχεδίου του Creative Suite CS6 πλίθας έκδοσης για τα παράθυρα αγγλικά 1

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λογισμικό παραθύρων της Microsoft Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.