Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Πλίθα Creative Suite 6 πρότυπα σχεδίου
Γεγονότα
μας ελάτε σε επαφή με

Πλίθα Creative Suite 6 πρότυπα σχεδίου

2023-04-19

Latest company news about Πλίθα Creative Suite 6 πρότυπα σχεδίου

Αυτό που είναι νέο σε CS6

Η πλίθα Creative Suite 6 τυποποιημένο λογισμικό σχεδίου παραδίδει την απόδοση 64 κομμάτι-ντόπιων στην πλίθα Photoshop και τον εικονογράφο έτσι μπορείτε να εργαστείτε στα μεγάλα, σύνθετα αρχεία με την ταχύτητα αστραπής. Στην πλίθα InDesign σχεδιάστε, μέσο-πλούσιες δημοσιεύσεις για το iPad και άλλες συσκευές ταμπλετών τόσο εύκολα όσο οι σελίδες για την τυπωμένη ύλη, και προσαρμόστε τα σχεδιαγράμματα αποτελεσματικά για τη διαφορετική τυπωμένη ύλη specs και τα μεγέθη οθόνης.

 

Η έκδοση σημαντικής εικόνας photoshop-παραδίδει μέσα τα ευδιάκριτα αποτελέσματα με το βιομηχανικά τυποποιημένο στην ψηφιακή απεικόνιση. Απολαύστε της δημιουργικής ελευθερίας και του ακριβούς ελέγχου πότε που καθαρίζουν και που τις εικόνες, που εφαρμόζουν τα καλλιτεχνικά αποτελέσματα, και που χρωματίζουν με τα ευπροσάρμοστα εργαλεία βουρτσών.

 

Η τηλεοπτική έκδοση photoshop-εκδίδει μέσα το βίντεο σε Photoshop για να περιλάβει στα ψηφιακά προγράμματα έκδοσής σας. Γρήγορα συνδυάστε τους συνδετήρες και τους αποστακτήρες χρησιμοποιώντας τις μεταβάσεις, ήχος, και αποτελέσματα, όπως το τηγάνι και το ζουμ.

 

Η διακριτική διανυσματική γραφική παράσταση εικονογράφος-δημιουργεί μέσα το διανυσματικό έργο τέχνης κορυφαίας ποιότητας για οποιοδήποτε πρόγραμμα, από τα λογότυπα στις απεικονίσεις για τη διαφήμιση, τη συσκευασία, το σύστημα σηματοδότησης, και περισσότερους. Χρησιμοποιήστε τα ακριβή εργαλεία σχεδίων και τις εκφραστικές φυσικές βούρτσες για να δημιουργήσετε τη γραφική παράσταση που παίρνουν παρατηρημένα.

 

Το επαγγελματικό σχεδιάγραμμα σελίδων inDesign-βάζει σχεδιαγράμματα έξω, πριν από την πτήση, και σελίδων προϊόντων ζαλίζοντας με το διαισθητικό λογισμικό σχεδίου που προσφέρει τον ακριβή έλεγχο της τυπογραφίας και χτίζει - στα εργαλεία για τα δημιουργικά αποτελέσματα.

 

Δημοσιεύσεις ταμπλετών σε inDesign-χρήση InDesign για να δημιουργήσει τις μέσο-πλούσιες δημοσιεύσεις για το iPad και άλλες συσκευές ταμπλετών. Προσθέστε τα διαλογικά στοιχεία όπως το τηγάνι και μεγεθύνετε, επιδείξεις φωτογραφικών διαφανειών, ήχος, και βίντεο. Φορτώστε στην πλίθα την ψηφιακή ακολουθία έκδοσης για τη διανομή.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λογισμικό παραθύρων της Microsoft Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.