Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Τι είναι μια θερμ.; Χρειάζομαι μια θερμ.;
Γεγονότα
μας ελάτε σε επαφή με

Τι είναι μια θερμ.; Χρειάζομαι μια θερμ.;

2023-04-11

Latest company news about Τι είναι μια θερμ.; Χρειάζομαι μια θερμ.;

Όπως η Microsoft εξηγεί, «μια θερμ. δεν είναι ένα προϊόν λογισμικού μάλλον, είναι μια άδεια που δίνει σε έναν χρήστη το δικαίωμα να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του κεντρικού υπολογιστή.»

Η πρόκληση με τη χορήγηση αδειών θερμ. είναι ότι απαιτεί μια τεχνική κατανόηση για το πώς οι συσκευές και οι χρήστες συνδέουν με την ενσωματωμένη συσκευή. Κάθε σύνδεση σε έναν κεντρικό υπολογιστή παραθύρων ή τον κεντρικό υπολογιστή SQL απαιτεί μια θερμ., έτσι η χαρακτηριστική απάντηση στην ερώτηση, «χρειάζομαι μια θερμ. για αυτό το σενάριο;» είναι ο συχνότερα, «ναι.»

Υπάρχουν δύο τύποι των CALS: CALS συσκευών και χρηστών. Υπολογίζοντας τον αριθμό χρηστών και συσκευών που θα συνδέει με τις βοήθειες λύσης που καθορίζετε ποιος τύπος στη χρήση. Ο στόχος μας είναι αποτελεσματικότητα δαπανών, έτσι ένας cOem θα θελήσει να επιλέξει το χαμηλότερο αριθμό μεταξύ των δύο.

CALS χρηστών

Με το CALS χρηστών, ένας cOem αγοράζει μια θερμ. γιατί κάθε χρήστης που έχει πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή για να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες, ανεξάρτητα από τον αριθμό συσκευών χρησιμοποιούν για εκείνη την πρόσβαση. Αυτό το είδος της άδειας είναι χρήσιμο για τις καταστάσεις όπου οι χρήστες δεν έχουν τακτικά πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη μηχανή, όπως μια επιχείρηση βενζινάδικων που ελέγχει τους σταθμούς πέρα από μια περιοχή, ή πότε οι χρήστες τείνουν να έχουν πρόσβαση στην προσωπική μηχανή τους, όπως στη μακρινή εργασία.

CALS συσκευών

Όταν το CALS συσκευών, ένας cOem αγοράζει μια θερμ. για κάθε συσκευή που έχει πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή, παρά κάθε συγκεκριμένο χρήστη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, διάφοροι χρήστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια ενιαία εξουσιοδοτημένη συσκευή. Αυτό το είδος της άδειας είναι χρήσιμο για τις καταστάσεις όπου οι πολλαπλάσιοι χρήστες στην ίδια συσκευή, όπως ένα κατάστημα ανοικτό 24 ώρες την ημέρα, ή μια βιομηχανική εγκατάσταση όπου οι υπάλληλοι πέρα από διάφορες μετατοπίσεις χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή.

Γενικά, το CALS χρηστών είναι πιό κοινό, εντούτοις, υπάρχουν ορισμένα σενάρια που κάνουν το CALS συσκευών την καλύτερη επιλογή.

Επιλογή της σωστής θερμ.

Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που λαμβάνουν υπόψη στην επιλογή της σωστής θερμ. για την επιχείρησή σας. Κατ' αρχάς, το ενσωματωμένο πρόγραμμα CALS είναι κανάλι-αγνωστικιστικό, σημαίνοντας εάν αγοράζετε μια ενσωματωμένη θερμ., μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα προϊόντα που αγοράζονται την σε άλλη Microsoft εξουσιοδοτημένος τα κανάλια (παραδείγματος χάριν, όγκος που χορηγεί άδεια).

Δεύτερον, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προηγούμενο CALS παραγωγής με τις νεώτερες εκδόσεις. Παραδείγματος χάριν, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CALS κεντρικών υπολογιστών το 2016 παραθύρων με τον κεντρικό υπολογιστή IoT το 2019 παραθύρων. Αντ' αυτού, θα χρειαστείτε το νέο CALS έκδοσης του 2019. Μπορείτε, εντούτοις, να χρησιμοποιήσετε το νεώτερο CALS με τα παλαιότερα προϊόντα.

Τέλος, το CALS κεντρικών υπολογιστών SQL είναι χαρακτηριστικά ακριβότερο από το CALS κεντρικών υπολογιστών παραθύρων. Αλλά η Microsoft έχει μια πυρήνας-βασισμένη άδεια SQL διαθέσιμη που προβλέπει τις απεριόριστες συνδέσεις, που δεν σημαίνουν κανένα CALS που απαιτείται. Αυτό είναι συχνά μια οικονομικώς αποδοτική επιλογή για τις λύσεις οικοδόμησης OEMs που απαιτούν πολλές (ή δύσκολος να προβλέψει) συνδέσεις.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λογισμικό παραθύρων της Microsoft Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.