Σπίτι > Προϊόντα > Microsoft Windows 11 επαγγελματίας >
Τα παράθυρα cOem DVD UEFI χορηγούν άδεια τη βασική πλήρη συσκευασία TPM 2,0 Microsoft Windows 11 υπέρ

Τα παράθυρα cOem DVD UEFI χορηγούν άδεια τη βασική πλήρη συσκευασία TPM 2,0 Microsoft Windows 11 υπέρ

Τα παράθυρα cOem DVD χορηγούν άδεια το κλειδί

Τα παράθυρα UEFI χορηγούν άδεια το κλειδί

TPM 2

Τόπος καταγωγής:

Ιρλανδία

Μάρκα:

Microsoft

Πιστοποίηση:

Microsoft Certified

Αριθμό μοντέλου:

παράθυρα 11

μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Υλικολογισμικό συστημάτων:
UEFI
Κάρτα γραφικών:
DirectX 12 ή αργότερα με τον οδηγό WDDM 2,0
Αυτόματο HDR:
Ικανό όργανο ελέγχου HDR
Συσκευασία:
COem
Υπερβολικός-β:
Μετάφραση διευθύνσεων δεύτερων επιπέδων
Διάστημα αποθήκευσης:
Τουλάχιστον 64 ΜΒ
Υλικολογισμικό συστημάτων:
ασφαλής μπότα υποστηρίξεων UEFI
υποστήριξη 5G:
5G ικανός διαποδιαμορφωτής
Περιγραφή προϊόντων

Το Microsoft Windows 11 υπέρ κλειδί cOem συσκευασίας cOem DVD πλήρες κερδίζει το επαγγελματικό κλειδί αδειών 11

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

Τα παράθυρα 11, η πρώτη σημαντική απελευθέρωση παραθύρων από το 2015, χτίζουν επάνω στον προκάτοχό του με τη βελτίωση του ενδιάμεσου με τον χρήστη για να ακολουθήσουν τις νέες ρευστές οδηγίες σχεδίου της Microsoft. Ο επανασχεδιασμός, που εστιάζει στην ευκολία - - χρήση και ευελιξία, [38] έρχεται παράλληλα με τη νέα παραγωγικότητα και τα κοινωνικές χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις αναπροσαρμογές στην ασφάλεια και τη δυνατότητα πρόσβασης, εξετάζοντας μερικές από τις ανεπάρκειες των παραθύρων 10.

Το κατάστημα της Microsoft, που χρησιμεύει ως ένα ενοποιημένο μέτωπο καταστημάτων για τα apps και άλλο περιεχόμενο, ξανασχεδιάζεται επίσης στα παράθυρα 11. Η Microsoft επιτρέπει τώρα στους υπεύθυνους για την ανάπτυξη για να διανείμει Win32, τις προοδευτικές εφαρμογές Ιστού, και άλλες τεχνολογίες συσκευασίας στο κατάστημα της Microsoft, παράλληλα με την τυποποιημένη καθολική πλατφόρμα παραθύρων apps.

Οι ομάδες της Microsoft πλατφορμών συνεργασίας είναι ενσωματωμένες στα παράθυρα 11 το ενδιάμεσο με τον χρήστη, και είναι προσιτές μέσω του taskbar. Το Skype δεν θα συσσωρευθεί πλέον με το OS από προεπιλογή.

Η Microsoft προώθησε τις βελτιώσεις απόδοσης όπως τα μικρότερα μεγέθη αναπροσαρμογών, ο γρηγορότερος Ιστός κοιτάζοντας βιαστικά «σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης», ο γρηγορότερος χρόνος ιχνών από τον τρόπο ύπνου, και η γρηγορότερη επικύρωση παραθύρων γειά σου.

Τα παράθυρα 11 θα στείλουν με τη χρώμιο-βασισμένη μηχανή αναζήτησης Ιστού ακρών της Microsoft, και δεν θα περιλάβουν ή δεν θα υποστηρίξουν Διαδίκτυο Explorer.Windows 11 θα γίνουν η πρώτη έκδοση των παραθύρων στο σκάφος χωρίς Internet Explorer από την αρχική λιανική απελευθέρωση των WINDOWS.95 (το Internet Explorer συσσωρεύθηκε αρχικά με την απελευθέρωση OSR1).

Το ενημερωμένο Xbox app συσσωρεύεται με τα παράθυρα 11. Οι αυτόματες τεχνολογίες HDR και DirectStorage που εισάγονται από τη σειρά Χ Xbox και τη σειρά S θα ενσωματωθούν στα παράθυρα 11 το τελευταίο απαιτεί μια κάρτα γραφικών που υποστηρίζουν DirectX 12, και μια στερεάς κατάστασης κίνηση NVMe.

 

Ανάπτυξη:

 

Σε το 2015 αναφλέξτε τη διάσκεψη, ο υπάλληλος Γερμανός στρατιώτης Nixon της Microsoft δήλωσε ότι τα παράθυρα 10 θα ήταν η «τελευταία έκδοση των παραθύρων», μια δήλωση ότι η Microsoft που επιβεβαιώθηκε ήταν «αντανακλαστική» της άποψής της. Το λειτουργικό σύστημα θεωρήθηκε υπηρεσία, με τις νέες κατασκευές και τις αναπροσαρμογές που απελευθερώνονται με τον καιρό. Εντούτοις, η κερδοσκοπία μιας νέας έκδοσης ή ένας επανασχεδιασμός των παραθύρων προέκυψε τον Ιανουάριο του 2021, αφότου ταχυδρομήθηκε μια λίστα εργασίας που αναφέρεται σε μια «σκουπίζοντας οπτική αναζωογόνηση των παραθύρων» από τη Microsoft. Ένας οπτικός αναζωογονεί για τα παράθυρα, που αναπτύσσονται κάτω από το όνομα κώδικα «κοιλάδα ήλιων», ήταν έθεσε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες για να ξανασχεδιάσει το ενδιάμεσο με τον χρήστη του συστήματος.

 

Απαιτήσεις υλικού για τα παράθυρα 11:

 

Συστατικό Ελάχιστος
Επεξεργαστής Ένας συμβατός εξηντατετράμπιτος επεξεργαστής (x86-64 ή ARM64) με τουλάχιστον ποσοστό ρολογιών 1 Ghz και τουλάχιστον 2 πυρήνες
Μνήμη (RAM) Τουλάχιστον 4 ΜΒ
Διάστημα αποθήκευσης Τουλάχιστον 64 ΜΒ
Υλικολογισμικό συστημάτων UEFI
Ασφάλεια Εμπιστευμένη έκδοση ενότητας πλατφορμών (TPM) 2.0
Κάρτα γραφικών Συμβατό σύστημα με DirectX 12 ή αργότερα με τον οδηγό WDDM 2,0
Επίδειξη Υψηλή επίδειξη καθορισμού (720p) που είναι μεγαλύτερη από 9» διαγώνια, 8 μπιτ ανά κανάλι χρώματος
Σύνδεση στο Διαδίκτυο και απολογισμοί της Microsoft Σύνδεση στο Διαδίκτυο και απολογισμός της Microsoft που απαιτούνται για να ολοκληρώσει την πρώτη οργάνωση στα παράθυρα 11 σπίτι.

 

Οι βασικές απαιτήσεις συστημάτων των παραθύρων 11 διαφέρουν σημαντικά από τα παράθυρα 10. Τα παράθυρα 11 μόνο υποστηρίζουν τα εξηντατετράμπιτα συστήματα όπως εκείνοι επεξεργαστή χρησιμοποιώντας έναν x86-64 ή ARM64 Ia-32 οι επεξεργαστές δεν υποστηρίζονται πλέον. Κατά συνέπεια, τα παράθυρα 11 είναι η πρώτη καταναλωτική έκδοση των παραθύρων για να μην υποστηρίξουν τους τριανταδυάμπιτους επεξεργαστές και το δεκαεξάμπιτο λογισμικό (αν και ο κεντρικός υπολογιστής 2008 R2 παραθύρων ήταν η πρώτη έκδοση των WINDOWS NT για να μην τα υποστηρίξει). Οι ελάχιστες απαιτήσεις RAM και αποθήκευσης αυξήθηκαν επίσης Τα παράθυρα 11 τώρα απαιτούν τουλάχιστον 4 ΜΒ του RAM και 64 ΜΒ της αποθήκευσης. Ο τρόπος του S υποστηρίζεται μόνο για την εγχώρια έκδοση των παραθύρων 11. Από τον Αύγουστο του 2021, ο επίσημα υποστηριγμένος κατάλογος επεξεργαστών περιλαμβάνει τη 8η παραγωγή πυρήνων της Intel και πιό πρόσφατος, AMD Zen+ και πιό πρόσφατος, και Qualcomm Snapdragon 850 και αργότερα. Ο κατάλογος συμβατότητας περιλαμβάνει επίσης τις αναθεωρήσεις «AF» των επεξεργαστών και του πυρήνα i7-7820HQ Ryzen της Intel (ένας 7ος επεξεργαστής παραγωγής), αν και το τελευταίο υποστηρίζεται μόνο στις συσκευές που έστειλαν με τους DCH-βασισμένους οδηγούς. Οι συσκευές με τους αστήρικτους επεξεργαστές δεν εμποδίζονται από την εγκατάσταση ή το τρέξιμο των παραθύρων 11, εντούτοις ένας καθαρός εγκαθιστά πρέπει να εκτελεσθεί δεδομένου ότι η αναπροσαρμογή παραθύρων θα αποτρέψει μια βελτίωση από τα παράθυρα 10. Επιπλέον, η Microsoft έχει δηλώσει ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούν τους αστήρικτους επεξεργαστές μπορούν να εμποδιστούν από την εγκατάσταση των αναπροσαρμογών.

Το ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ κληρονομιών δεν υποστηρίζεται πλέον ένα σύστημα UEFI με την ασφαλή μπότα και έναν συνεπεξεργαστή ασφάλειας TPM 2,0 απαιτείται τώρα. Η απαίτηση TPM ιδίως έχει οδηγήσει στη σύγχυση δεδομένου ότι πολλές μητρικές κάρτες δεν έχουν την υποστήριξη TPM, να απαιτήσει μια συμβατή ενότητα TPM για να εγκατασταθούν φυσικά επάνω στη μητρική κάρτα, ή να έχουν ένα ενσωματωμένο TPM στο επίπεδο υλικολογισμικού ή υλικού ΚΜΕ που είναι εκτός λειτουργίας από προεπιλογή που απαιτεί τις τοποθετήσεις στο UEFI του υπολογιστή να επιτρέψει. Οι αρχικοί κατασκευαστές εξοπλισμού μπορούν ακόμα να στείλουν τους υπολογιστές χωρίς το συνεπεξεργαστή TPM 2,0 με την έγκριση της Microsoft.


Τα παράθυρα cOem DVD UEFI χορηγούν άδεια τη βασική πλήρη συσκευασία TPM 2,0 Microsoft Windows 11 υπέρ 0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λογισμικό παραθύρων της Microsoft Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.