Σπίτι > Προϊόντα > Microsoft Windows 11 επαγγελματίας >
Αγγλικά παράθυρα 11 εγχώριο FPP P2 τριανταδυάμπιτο/εξηντατετράμπιτο διεθνές USB πλαίσιο sku-hav-00020 λογισμικού

Αγγλικά παράθυρα 11 εγχώριο FPP P2 τριανταδυάμπιτο/εξηντατετράμπιτο διεθνές USB πλαίσιο sku-hav-00020 λογισμικού

Αγγλικά παράθυρα 11 λογισμικού σπίτι

Παράθυρα 11 σπίτι εξηντατετράμπιτο

Hav-00020 παράθυρα 11 σπίτι υπέρ

Τόπος καταγωγής:

Ιρλανδία

Μάρκα:

Microsoft

Πιστοποίηση:

Microsoft Certified

Αριθμό μοντέλου:

παράθυρα 11

μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Έκδοση:
21H2
SKU:
Hav-00020
Γλώσσα:
γαλλική γλώσσα
Συσκευασία:
λιανικός
Λειτουργικό σύστημα:
Παράθυρα 11 σπίτι εξηντατετράμπιτο
Συμβατότητα:
PC
Υλικολογισμικό συστημάτων:
ασφαλής μπότα υποστηρίξεων UEFI
MEDIA:
USB
Περιγραφή προϊόντων

Αγγλικά παράθυρα 11 εγχώριο FPP P2 τριανταδυάμπιτο/εξηντατετράμπιτο διεθνές USB πλαίσιο sku-hav-00020 λογισμικού συγκροτημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών

 

Περιγραφή:

 

Τα παράθυρα 11 είναι μια επερχόμενη σημαντική έκδοση του λειτουργικού συστήματος των WINDOWS NT που αναπτύσσεται από τη Microsoft που αναγγέλθηκε στις 24 Ιουνίου 2021, και είναι ο διάδοχος στα παράθυρα 10, το οποίο απελευθερώθηκε το 2015. Τα παράθυρα 11 θα είναι διαθέσιμα στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Τα παράθυρα 11 έχουν όλη τη δύναμη και η ασφάλεια των παραθύρων 10 με ξανασχεδιασμένο και αναζωογονημένη κοιτάζει. Έρχεται επίσης με τα καινούργια εργαλεία, ήχοι, και apps.

Μέχρι στιγμής, έχει διαμορφώσει επάνω για να είναι ένα απίστευτο και ελπιδοφόρο λειτουργικό σύστημα, ακόμα κι αν υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες για τις βαθύτερες βελτιώσεις. Αυτό υπόσχεται να είναι η έκδοση παραθύρων που ο καθένας αγαπά.

 

Απαιτήσεις συστημάτων:

 

Λειτουργικό σύστημα

Παράθυρα 11
Επεξεργαστής 1 Ghz ή γρηγορότερος εξηντατετράμπιτος επεξεργαστής (διπλός-πυρήνας ή multi-core) ή σύστημα--τσιπ (SOC)
Μνήμη 4GB RAM
Αποθήκευση 64 ΜΒ ή μεγαλύτερη συσκευή αποθήκευσης
Υλικολογισμικό συστημάτων ασφαλής μπότα υποστηρίξεων UEFI
TPM Εμπιστευμένη έκδοση ενότητας πλατφορμών (TPM) 2.0
Κάρτα γραφικών υποστηρίξεις DirectX 12, υποστηρίξεις WDDM 2.x
Επίδειξη μεγαλύτερος από 9 ίντσες, υψηλή ανάλυση HD (720p)
Σύνδεση στο Διαδίκτυο Η οργάνωση των παραθύρων 11 εγχώρια έκδοση απαιτεί έναν απολογισμό και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο της Microsoft

 

Νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που χτίζονται στα παράθυρα 11 υπέρ

 

ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΣΑΣ

Τα παράθυρα 11 έχουν τα εύχρηστα εργαλεία που σας βοηθούν να μεγιστοποιήσετε το διάστημα και την παραγωγικότητα οθόνης σας. Το συνδυάστε με τη Microsoft 365 συνδρομή (με πρόσθετο κόστος) και τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να πάρει τα πράγματα γίνοντα.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΦΗ

Με το χαρακτηριστικό γνώρισμα συνομιλίας των ομάδων της Microsoft μπορείτε να έρθετε σε επαφή με καθεμία που θέλετε δωρεάν και στο δικαίωμα ευκολίας σας από τον υπολογιστή γραφείου σας. Οι κλήσεις και οι συνομιλίες είναι ενσωματωμένες σε taskbar σας. Η επικοινωνία είναι ακριβώς μερικοί κρότοι μακριά.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

Η άκρη της Microsoft, οι ομάδες της Microsoft, και οι εφαρμογές εσείς χρειάζονται την εργασία χωρίς ραφή με τα νέα πολλαπλών καθηκόντων εργαλεία όπως τα σχεδιαγράμματα αγκύρων, οι υπολογιστές γραφείου, και η νέα, πιό διαισθητική να επανατοποθετήσουν εμπειρία.

ΝΕΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΥΧΕΡΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ

Τα παράθυρα 11 είναι επίσης η εξέχουσα θέση της τεχνολογίας για την απόδοση τυχερού παιχνιδιού PC. Με το πέρασμα παιχνιδιών Xbox (πρόσθετη συνδρομή που απαιτείται) μπορείτε να παίξετε τα πιό πρόσφατα παιχνίδια από την πρώτη μέρα. Φωτοστέφανος άπειρος, ορίζοντας 5, ηλικία Forza των αυτοκρατοριών IV: αυτοί είναι ακριβώς μερικοί από τους μεγάλους - ονόματα ότι το πέρασμα παιχνιδιών Xbox σας δίνει την πρόσβαση την ημέρα μια.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΔΕΙΩΝ

 • Microsoft Windows 11 έκδοση εγχώριου εξηντατετράμπιτη cOem
 • Αριθμός αδειών: 1
 • Η άδεια είναι προς χρήση από ένα άτομο τη φορά.
 • Το προϊόν παρέχεται είτε τριανταδυάμπιτος είτε εξηντατετράμπιτος.
 • Ο κατασκευαστής συστημάτων» σημαίνει έναν cOem (αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού), τη assembler, τον επιδιορθωτή ή τον προ-εφαρμοστή του λογισμικού που πωλεί το σύστημα πελατών σε έναν τρίτο.
 • Το σύστημα πελατών» σημαίνει ένα πλήρως συγκεντρωμένο συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών που αποτελείται από μια ΚΜΕ, μητρική κάρτα, λογισμικό που ο όρος «σύστημα πελατών» σημαίνει ένα πλήρως συγκεντρωμένο συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών που αποτελείται από μια ΚΜΕ, μια μητρική κάρτα, μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μια επί του σκάφους μνήμη, μια εσωτερικές σκληρές κίνηση και μια περίφραξη.
 • Η άδεια cOem πρέπει να εγκατασταθεί από έναν κατασκευαστή συστημάτων μέσα σε 90 ημέρες από την αγορά του συστήματος πελατών.
 • Η άδεια cOem ισχύει μόνο στην πρώτη μηχανή στην οποία το προϊόν εγκαθίσταται. Δεν είναι μεταβιβάσιμο σε ένα άλλο σύστημα πελατών.
 • Μια σημαντική αλλαγή στη διαμόρφωση του συστήματος πελατών (π.χ. αλλαγή της μητρικής κάρτας) καθιστά την άδεια άκυρη.
 • Η υποστήριξη για αυτό το προϊόν παρέχεται απλώς από τον κατασκευαστή συστημάτων.
 • Σε καμία περίπτωση εάν χρησιμοποιούταν αυτό το προϊόν ως άδεια βελτίωσης σε ένα υπάρχον ελλοχεύον λειτουργικό σύστημα παραθύρων, ούτε θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ένα μη-γνήσιο λειτουργικό σύστημα παραθύρων.


Αγγλικά παράθυρα 11 εγχώριο FPP P2 τριανταδυάμπιτο/εξηντατετράμπιτο διεθνές USB πλαίσιο sku-hav-00020 λογισμικού 0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λογισμικό παραθύρων της Microsoft Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.