Σπίτι > Προϊόντα > Microsoft Windows 11 επαγγελματίας >
22H2 έκδοση Microsoft Windows 11 επαγγελματική πλήρης συσκευασία Dvd με τα ισπανικά στοιχεία εγκαταστάσεων

22H2 έκδοση Microsoft Windows 11 επαγγελματική πλήρης συσκευασία Dvd με τα ισπανικά στοιχεία εγκαταστάσεων

Τόπος καταγωγής:

Ιρλανδία

Μάρκα:

Microsoft

Πιστοποίηση:

Microsoft Certified

Αριθμό μοντέλου:

Παράθυρα 11 υπέρ

μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
MEDIA:
DVD
Αυτοκόλλητη ετικέττα μόνο:
Υποστήριξη
Τύπος:
Λειτουργικό σύστημα
Συσκευασία:
OEM/Retail
Τύπος ενεργοποίησης:
on-line
Χώρος αποθήκευσης:
Τουλάχιστον 64 ΜΒ
Υλικολογισμικό συστημάτων:
ασφαλής μπότα υποστηρίξεων UEFI
υποστήριξη 5G:
5G ικανός διαποδιαμορφωτής
Περιγραφή προϊόντων

22H2 έκδοση Microsoft Windows 11 επαγγελματική πλήρης συσκευασία Dvd με τα ισπανικά στοιχεία εγκαταστάσεων

 

Τα παράθυρα 11 υπέρ έρχονται με τα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που σχεδιάζονται για τους υπεύθυνους για την ανάπτυξη, τις επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις ΤΠ που δεν είναι ειδάλλως διαθέσιμοι στην εγχώρια έκδοση. Σχεδιασμένα για τον υβριδικό εργασιακό χώρο, τα παράθυρα 11 υπέρ έχουν την επιχείρηση και η διαχείριση χαρακτηρίζει την ομάδα σας πρέπει να εργαστεί αποτελεσματικότερα, χωρίς ραφή και ασφαλώς.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των παραθύρων 11 επαγγελματίας:

 

• Κρυπτογράφηση συσκευών Bitlocker
• Ολοκλήρωση με την προστασία πληροφοριών της Microsoft
• Μακρινές επέκταση και συμμόρφωση
• Παράθυρα γειά σου για την επιχείρηση
• Προστασία πληροφοριών παραθύρων (WIP)
• Sandbox παραθύρων
• Ορισμένη πρόσβαση
• Ο κυανός ενεργός κατάλογος ενώνει
• Ο υβριδικός κυανός ενεργός κατάλογος ενώνει
• Το σύννεφο διαχειρίστηκε τις αναπροσαρμογές
• Επιχειρηματικό κράτος που περιπλανάται με κυανό
• eSIM επιχειρηματικές λύσεις
• Πολιτική ομάδας
• Οργάνωση τρόπου περίπτερων
• Κινητή διαχείριση εφαρμογής
• Κινητή διαχείριση συσκευών
• Άνευ ραφής τοπικά και εικονικά apps
• Υποστήριξη για τον ενεργό κατάλογο
• Υποστήριξη για τον κυανό ενεργό κατάλογο
• Αυτόματος πιλότος παραθύρων
• Υπηρεσία αναπροσαρμογών κεντρικών υπολογιστών παραθύρων (WSUS)
• Αναπροσαρμογή παραθύρων για την επιχείρηση
• OneDrive για την επιχείρηση
• Μακρινός υπολογιστής γραφείου

 

Πότε τα παράθυρα 11 θα απελευθερωθούν;

 

Η Microsoft έχει αναγγείλει ότι τα παράθυρα 11 πρόκειται να είναι διαθέσιμα για τις νέες μηχανές που αρχίζουν στις 5 Οκτωβρίου 2021. Οι αναπροσαρμογές στα υπάρχοντα παράθυρα 10 χρήστες πρέπει να αρχίσουν στις αρχές του 2022, και ελπίδες της Microsoft να έχουν προσφέρει τα παράθυρα 11 σε κάθε συμβατή μηχανή ως τα μέσα του 2022.

Η κατασκευή μελών παραθύρων των παραθύρων 11 είναι ήδη διαθέσιμη για τη βήτα δοκιμή στο κανάλι Dev, εν τούτοις, και οι χρήστες μπορούν τώρα να μεταφορτώσουν τα παράθυρα 11 ISO.

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι τα παράθυρα 11 θα αρχίσουν το ξεδίπλωμα από τις 5 Οκτωβρίου 2021. Αυτό επεκτείνεται σε μια θέση blog από τον Πάνος Panay, ο κύριος ανώτερος υπάλληλος προϊόντων των παραθύρων, προηγούμενος σε αυτό, ποια δηλωμένα «παράθυρα 11 θα είναι διαθέσιμα μέσω μιας ελεύθερης βελτίωσης για τα επιλέξιμα παράθυρα 10 PC και στα νέα PC που αρχίζουν αυτές τις διακοπές.»

Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε μια κοντόχοντρη αναπροσαρμογή γιατί τα παράθυρα 10 μειώνονται περίπου την ίδια περίοδο επίσης, αν και η Microsoft θα εστιάσει πιθανώς στο νέο OS της για το κύριο μέρος. Τα παράθυρα 10 θα παίρνουν ακόμα τις αναπροσαρμογές μέχρι το 2025, έτσι υπάρχει αφθονία της ζωής στο παλαιό σκυλί ακόμα.

 

Αυτή η μέρα κυκλοφορίας για τα παράθυρα 11 είναι για τις νέες μηχανές, με την αναπροσαρμογή για τα υπάρχοντα παράθυρα 10 χρήστες που έρχονται στις αρχές του 2022. Αυτό πρέπει να σημάνει ότι οποιαδήποτε ζωύφια και προβλήματα (συνήθως) θα ταξινομηθούν ώσπου να μπορείτε να αναβαθμίσετε. Εάν μπορείτε να αναβαθμίσετε, υποθέτοντας έχετε ένα TPM 2,0 συμβατή μηχανή.

Εάν είστε πρόθυμοι να δείτε τι όλη η αναστάτωση είναι περίπου, κατόπιν θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε τα παράθυρα που 11 μέλος χτίζουν αυτή τη στιγμή ή τα παράθυρα 11 ISO. Αυτές είναι αυτήν την περίοδο πρόωρες κατασκευές, αν και χαρακτηρίζουν τη νέα διεπαφή και μερικά βασικά παράθυρα 11 χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Ως εκ τούτου, δεν θα συστήναμε το στην κύρια μηχανή σας, δεδομένου ότι είναι ακόμα νωρίς στο πρόγραμμα απελευθέρωσης και υπάρχει μια καλή πιθανότητα που δεν θα λειτουργήσει άψογα.

 

Απαιτήσεις υλικού για τα παράθυρα 11:

 

Συστατικό Ελάχιστος
Επεξεργαστής Ένας συμβατός εξηντατετράμπιτος επεξεργαστής (x86-64 ή ARM64) με τουλάχιστον ποσοστό ρολογιών 1 Ghz και τουλάχιστον 2 πυρήνες
Μνήμη (RAM) Τουλάχιστον 4 ΜΒ
Διάστημα αποθήκευσης Τουλάχιστον 64 ΜΒ
Υλικολογισμικό συστημάτων UEFI
Ασφάλεια Εμπιστευμένη έκδοση ενότητας πλατφορμών (TPM) 2.0
Κάρτα γραφικών Συμβατό σύστημα με DirectX 12 ή αργότερα με τον οδηγό WDDM 2,0
Επίδειξη Υψηλή επίδειξη καθορισμού (720p) που είναι μεγαλύτερη από 9» διαγώνια, 8 μπιτ ανά κανάλι χρώματος
Σύνδεση στο Διαδίκτυο και απολογισμοί της Microsoft Σύνδεση στο Διαδίκτυο και απολογισμός της Microsoft που απαιτούνται για να ολοκληρώσει την πρώτη οργάνωση στα παράθυρα 11 σπίτι.

 

Οι βασικές απαιτήσεις συστημάτων των παραθύρων 11 διαφέρουν σημαντικά από τα παράθυρα 10. Τα παράθυρα 11 μόνο υποστηρίζουν τα εξηντατετράμπιτα συστήματα όπως εκείνοι επεξεργαστή χρησιμοποιώντας έναν x86-64 ή ARM64 Ia-32 οι επεξεργαστές δεν υποστηρίζονται πλέον. Κατά συνέπεια, τα παράθυρα 11 είναι η πρώτη καταναλωτική έκδοση των παραθύρων για να μην υποστηρίξουν τους τριανταδυάμπιτους επεξεργαστές και το δεκαεξάμπιτο λογισμικό (αν και ο κεντρικός υπολογιστής 2008 R2 παραθύρων ήταν η πρώτη έκδοση των WINDOWS NT για να μην τα υποστηρίξει). Οι ελάχιστες απαιτήσεις RAM και αποθήκευσης αυξήθηκαν επίσης Τα παράθυρα 11 τώρα απαιτούν τουλάχιστον 4 ΜΒ του RAM και 64 ΜΒ της αποθήκευσης. Ο τρόπος του S υποστηρίζεται μόνο για την εγχώρια έκδοση των παραθύρων 11. Από τον Αύγουστο του 2021, ο επίσημα υποστηριγμένος κατάλογος επεξεργαστών περιλαμβάνει τη 8η παραγωγή πυρήνων της Intel και πιό πρόσφατος, AMD Zen+ και πιό πρόσφατος, και Qualcomm Snapdragon 850 και αργότερα. Ο κατάλογος συμβατότητας περιλαμβάνει επίσης τις αναθεωρήσεις «AF» των επεξεργαστών και του πυρήνα i7-7820HQ Ryzen της Intel (ένας 7ος επεξεργαστής παραγωγής), αν και το τελευταίο υποστηρίζεται μόνο στις συσκευές που έστειλαν με τους DCH-βασισμένους οδηγούς. Οι συσκευές με τους αστήρικτους επεξεργαστές δεν εμποδίζονται από την εγκατάσταση ή το τρέξιμο των παραθύρων 11, εντούτοις ένας καθαρός εγκαθιστά πρέπει να εκτελεσθεί δεδομένου ότι η αναπροσαρμογή παραθύρων θα αποτρέψει μια βελτίωση από τα παράθυρα 10. Επιπλέον, η Microsoft έχει δηλώσει ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούν τους αστήρικτους επεξεργαστές μπορούν να εμποδιστούν από την εγκατάσταση των αναπροσαρμογών.

Το ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ κληρονομιών δεν υποστηρίζεται πλέον ένα σύστημα UEFI με την ασφαλή μπότα και έναν συνεπεξεργαστή ασφάλειας TPM 2,0 απαιτείται τώρα. Η απαίτηση TPM ιδίως έχει οδηγήσει στη σύγχυση δεδομένου ότι πολλές μητρικές κάρτες δεν έχουν την υποστήριξη TPM, να απαιτήσει μια συμβατή ενότητα TPM για να εγκατασταθούν φυσικά επάνω στη μητρική κάρτα, ή να έχουν ένα ενσωματωμένο TPM στο επίπεδο υλικολογισμικού ή υλικού ΚΜΕ που είναι εκτός λειτουργίας από προεπιλογή που απαιτεί τις τοποθετήσεις στο UEFI του υπολογιστή να επιτρέψει. Οι αρχικοί κατασκευαστές εξοπλισμού μπορούν ακόμα να στείλουν τους υπολογιστές χωρίς το συνεπεξεργαστή TPM 2,0 με την έγκριση της Microsoft.

 

Τα νέα παράθυρα UI

 

Οι προφανέστερες αλλαγές στα παράθυρα 11 είναι στο μέτωπο ενδιάμεσων με τον χρήστη (UI). Η Microsoft είχε πάντα μια τάση να βρωμίσει με UI της, και για τα παράθυρα 11, δεν έχει συγκρατήσει. Υπάρχει ένα νέο βλέμμα για τα υπάρχοντα παράθυρα, και έχει ξαναεπισκεφτεί την επίδραση παγώνω-γυαλιού του για μερικές επικαλύπτοντας επιτροπές. Το κουμπί έναρξης έχει κινηθεί, widgets κάνει μια επιστροφή, και

Το γενικό ήθος είναι μια κίνηση σε ένα μαλακότερο, περισσότερος-στρογγυλευμένο θέμα. Τα παράθυρα δεν έχουν πλέον τις right-angle γωνίες ότι έχουμε γίνει εξοικειωμένοι με αλλά στρογγυλευόμαστε αντ' αυτού. Είναι μια λεπτή αλλαγή, αλλά είναι αυτό έχει έναν διαφορετικό αίσθηση-σε λιγότερους που κάνει όταν τα παράθυρα δεν είναι πλήρης οθόνη.

Διαφήμιση

Η άλλη σημαντική αλλαγή είναι η μετατόπιση του taskbar στη μέση της οθόνης, σε αντιδιαστολή με τη συμπίεση στην κατώτατη αριστερή γωνία. Ανησυχήστε όχι εν τούτοις, μπορείτε να το κινήσετε πίσω στο πώς λειτουργεί στα παράθυρα 10 με τινάζει ανάβει την οθόνη τοποθετήσεων Taskbar.

Πώς τακτοποιείτε τα παράθυρά σας στην οθόνη έχουν απολαύσει επίσης ένα μακρύς-υπερήμερο κίνητρο. Αιωμένος το ποντίκι σας πέρα από μεγιστοποιήστε τα αποτελέσματα εικονιδίων σε μια εξελισσόμενη παλέτα που σας αφήνει να επιλέξετε πώς θέλετε τα διάφορα παράθυρα για να τακτοποιηθείτε. Έχετε κάποιο έλεγχο τέτοιων πραγμάτων στα παράθυρα 10, αλλά με την εύκολη υποστήριξη για τα παράθυρα που λαμβάνουν ένα τρίτο της οθόνης, ή τα τέταρτα, αυτό μπορούν να κάνουν για ένα πολύ πιό τακτοποιημένο σχεδιάγραμμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν λικνίζετε μια μεγάλη οθόνη 4K και θέλετε να δείτε διάφορα apps συγχρόνως.

Μια αισθητική αλλαγή που φημολογείται στα παράθυρα 11 είναι ένα τέλος στην μπλε οθόνη του θανάτου, ή BSOD εάν προτιμάτε. Μην ανησυχήστε εν τούτοις, ότι το αρκτικόλεξο BSOD θα συντηρηθεί ακόμα (στα αγγλικά τουλάχιστον), δεδομένου ότι αλλάζει στη μαύρη οθόνη των θάνατος-της οποίας ήχων πολύ περισσότερο μέταλλο.

 

22H2 έκδοση Microsoft Windows 11 επαγγελματική πλήρης συσκευασία Dvd με τα ισπανικά στοιχεία εγκαταστάσεων 0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λογισμικό παραθύρων της Microsoft Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2023 computersoftware-systems.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.